fredag 27 augusti 2010

hallååååååå



Idag har jag varit på ett möte om skoldatorerna, vilket var helt VÄRDELÖST eftersom en gubbe förklarade för oss i en timme hur man printar..... Efter det gick jag en sväng på stan och köpte mat. Jag och Emily gjorde risotto och städade lägenheten, eftersom den såg som ett bombnedslag :P Efter ett tag kom Andrea hem som hade varit hemma (hon bara en timme från New York), och hämtat grejer som hennes föräldrar köpt till henne. Det var inte lite grejer! Det var i princip hur mycket mat som helst så nu har vi hela frysen + alla skåp fyllda till bredden! När man flyttar hemifrån fattar man verkligen hur mycket pengar saker kostar, och uppskattar verkligen ALLT! Det tog oss säkert tre timmar att bara organisera allt. Så nu har vi både nystädat och MASSA mat. Imorgon är det lördag, och vi har inget planerat så vi ska nog bara gå runt på stan, som alla andra dagar :P På måndag börjar skolan, och ryktet säger att vi kommer få hysteriskt mycket plugg. Så det gäller väl att passa på att ta det lugnt när man kan. Har redan fått mail med läxor, och då har inte kursen ens startat....... Nu ska jag snart sova, god natt!

P.S Vi fick precis ett mail från skolan där det stod att åldersgränsen för alkohol är 21 och att det är strikt förbjudet att dricka om man är under den åldern. Men under detta står det samtidigt att man absolut inte får ta emot dricka från främlingar och att man aldrig ska lämna sin drink utan bevakning. USA måste ändå vara dubbelmoralens hemland!

Städning på G


Hela den svarta tunnan är fylld med mat, kökgrejor, mattor, då kanske ni fattar hur hysteriskt mycket grejor det var! Ibland är det bra med snälla föräldrar :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar