fredag 3 december 2010

Updates!

Nu har det varit lte dalig uppdatering pa senaste tiden. Matlagnings workshopen var verkligen otroligt mysig. Det ar faktist mycket trevligare och socialare att laga mat tillsammans, an att bara ga ut pa restaurang och ata. Sa har god blev maten :)

Lax med sjukt god dressing och sallad


Menyn diskuteras


Vayu's blogg och cookery workshop projekt :)
http://youngnychefs.wordpress.com/


Har borjat hanga mycket mer med svenskar nu den senaste tiden, mycket mer an vad jag gjorde i borjan (da traffade jag inte nagra svenskar alls). Det beror nog pa att amerikanska och svenska ungdomar faktist ar ganska olika. Amerikanska ungdomar ar ganska nojda om dom far typ chilla och roka pa en lordagskvall, men tycker man varken att det ar kul att "chilla" eller att roka pa sa ar det liksom inte lika roligt... Dom ar dessutom inte vana vid att ga ut pa klubbar och sant har, eftersom dom aldrig har haft aldern inne, sa det bryr dom sig inte heller sa mkt om.. Alltsa det har en ganska sa grov generalisering, men overlag sa ar det en skillnad. 

Nu ar det snart bara tva veckor kvar utav terminen :D Fattar inte hur den ha kunnat ga sa fort. Det mesta kanns fortfarande lite "nytt", och man forsoker fortfarande hitta vilka manniskor man trivs med, och vilka man inte trivs med. Men jag alskar att vara har !!! Allt ar liksom lite mer accepterat, har an i torra Sverige. Jag vet inte hur manga man moter pa gatan har varje dag som gar och sjunger hogt for sig sjalva, eller har en skon konversation med sig sjalva pavag till jobbet. Men det ar liksom inte for att dom knappskallar (jo kanske vissa lite).. men for att det inte ar nagon som bryr sig och att det ar typ helt okej. 

Nu borjar dom flesta final projects i skolan, och man ar ganska glad att man har lite design kurser sa att man bara inte har papers att skriva. Har ar ett utav mina design projekt, vi skulle visa vad ord betyder genom att placera dom pa ett visst satt pa en 4 ggr 4 inches yta.

 


I helgen ska vi ha annu en matlagnings workshop, fast nu ar temat Brunch/Breakfast, MUMS :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar